REBILDSELSKABET

Rebildselskabet (Rebild National Park Society) er den første dansk-amerikanske venskabsforening og har i dag bestået i mere end 100 år. Gennem foreningens arbejde ønsker vi at markere værdien af frihed, venskab og sammenhold mellem de to nationer. Vores mission er at arbejde for at styrke og støtte venskabet og de kulturelle bånd mellem befolkningen i Danmark og Amerika.

Hvert år samles mange tusinde mennesker den 4. juli til fest i Rebild Bakker for at fejre USAs nationaldag. Rebildfesten er åben for alle, man behøver ikke være medlem for at deltage i Rebildfesten og alle aktiviteterne i dagene omkring den 4. juli.
 

   SE VIDEO OM REBILDFESTEN


Tak til alle sponsorer!

Vi har en række sponsorer, som hvert år trofast støtter Rebildselskabets aktiviteter. Uden denne faste støtte var det ikke muligt at gennemføre Rebildfesten. Der er flere muligheder for at være sponsor og forskellige fordele at opnå.   

 

Rebildselskabets fonde

I tilknytning til Rebildselskabet er der knyttet tre uddannelsesfonde som yder støtte til unge som skal studere i Danmark eller USA (ikke andre lande). I 2018 fik fem studerende uddelt et legat i forbindelse med Rebildfesten den 4. juli.

Fonde-1.jpg