REBILDSELSKABET (REBILD NATIONAL PARK SOCIETY)  er den første dansk-amerikanske venskabsforening og har i dag bestået i mere end 100 år. Vores mission er at arbejde for at styrke og støtte venskabet og de kulturelle bånd mellem folk i Danmark og USA. Gennem vores arbejde ønsker vi at markere værdien af frihed, venskab og sammenhold mellem de to nationer.

Hvert år samles mange tusinde mennesker den 4. juli til fest i Rebild Bakker for at fejre USAs nationaldag. Rebildfesten er åben for alle, man behøver ikke være medlem for at deltage i Rebildfesten og alle aktiviteterne i dagene omkring den 4. juli. Fejring af den 4. juli i Rebild Bakker er fortsat den største fejring af USA's uafhængighedsdag udenfor USA.

MERE OM OS

 

Tak til alle sponsorer som støtter Rebildselskabet 

Der er flere muligheder for at være sponsor og forskellige fordele forbundet med et sponsorat. Vi fortæller meget gerne nærmere
om mulighederne. 

 

Læs det nye REBILDNEWS

REBILDNEWS er et medlemsblad som sendes til alle medlemmer af foreningen (2-4 gange om året). Det seneste nummer er nu tilgængeligt online, og det indeholder alt om Rebildfesten den 4. juli og meget andet. 

 

Festmiddag i Musikkens Hus

Velkommen til en festlig aften i flotte omgivelser i Musikken Hus som optakt til den 4. juli. Der serveres en treretters menu, hvorefter Limeriver Jazzband spiller op til dans. Aftenen afsluttes med et stort festfyrværkeri kl. 23.45 med Limfjorden som baggrundskulisse. Festmiddagen er åben for alle, men billetter og tilmelding er nødvendig (pris: 650 kr.). 


Det har været en ære for os at være en del af dette meget særlige bånd, Rebildfesten, der bringer amerikanere og danskere tæt sammen.
— Rufus Gifford, den 4. juli 2016

Highlights fra Rebildfesten 2016