JESPER STEINMETZ - DANSK HOVEDTALER
Jesper Steinmetz er født i 1967 og vokset op i Gug ved Aalborg. I ungdomsårene var han bl.a. i USA som udvekslingsstudent, senere blev han uddannet som journalist på Danmarks journalisthøjskole. Jesper Steinmetz har nu arbejdet som journalist i en lang årrække - først som politisk reporter på Jyllands-Posten, derefter på TV-Avisens Christiansborg-redaktion, og siden 2001 har han været ansat på TV2 Nyhederne.
Han har været en af TV2 Nyhedernes faste studieværter på aftenudsendelser, hvor han opnåede stor erfaring inden for skarpe interviews og levende debatter. Ydermere har han været vært på TV2 Nyhedernes nytårskavalkade og kongelige transmissioner.

Jesper Steinmetz er desuden kåret til den bedste mandlige tv-vært i Danmark i 2007 og igen i 2009. Siden 2010 har han været TV2s USA-korrespondent og har dækket skelsættende begivenheder i både Nord- og Sydamerika.
Herudover holder Jesper Steinmetz også foredrag om journalistik og livet som journalist. I 2011 skrev han bogen “Come on America” om sit møde med USA og livet som korrespondent.

SØREN JUUL JØRGENSEN - AMERIKANSK HOVEDTALER
Søren Juul Jørgensen arbejder nu som “Head of Innovation” hos Innovation Centre Denmark i København.
Danmark har 7 innovationscentre rundt om i verden. Innovationscentrene har til opgave lokalt at bistå danske virksomheder og forsknings- og uddannelsesinstitutioner med adgang til udenlandsk viden, netværk, teknologi, kapital og markeder.
Søren Juul Jørgensen har indtil for ganske nylig boet og arbejdet i San Francisco som chef for det danske innovationscenter i Palo Alto, Californien. Søren Juul Jørgensen var samtidig dansk generalkonsul i Silicon Valley.  

SOPHIE LØHDE - HILSEN FRA REGERINGEN
Minister for Offentlig Innovation, Sophie Løhde, er med til Rebildfesten og bringer hilsen fra den danske regering. Sophie Løhde har en længere politisk karriere bag sig, og hun har siddet i folketinget for Venstre siden 2007. Siden  2016 har hun været minister for Offentlig Innovation, og før det var hun sundheds- og ældreminister i en periode.  
Sophie Løhde er født i 1983 og har en bachelor i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation fra Copenhagen Business School.

CARLA SANDS - HILSEN FRA PRÆSIDENT TRUMP
Den amerikanske ambassadør i Danmark, Carla Sands, bringer den officielle hilsen fra USAs præsident Donald Trump.

COPENHAGEN BRASS ENSEMBLE
openhagen Brass Ensemble (også kaldet Hvidovre musikskoles messing orkester) blev oprettet i 1986 på Hvidovre musikskole og har siden rejst verden rundt og optrådt ved musikfestivaller, offi cielle begivenheder og på koncerttourné. Copenhagen Brass Ensemble har blandt andet spillet i USA, Canada og Chile. Orkestret var også med på U.S. Virgin Islands som det offi cielle danske musikindslag i anledningen af 100-året for overdragelsen til USA i marts 2017. Bandet spiller alt fra klassisk brass band musik, henover fi lmmusik, til populærmusik som Disney og Queen. Med et aldersspænd på mellem 12 og 45 år, rummer orkestret stor forskellighed og henvender sig til alle aldersgrupper.

ORKESTERCHEF BO FUGLSANG
Orkestrets dirigent Bo Fuglsang fører orkestret frem på smukkeste vis og fremhæver det bedste i musikerne. Han har selv spillet trompet i orkestret og startede allerede som tolvårig. Bo har siden haft en karriere som professionel musiker, hvor han blandt andet har spillet solotrompet ved Londons Symfoni Orkester.

THE MCLAIN FAMILY BAND
The McLain Family Band har sin oprindelse i de smukke bak-kede omgivelser i den østlige del af Kentucky. Fra starten var musikken, bluegrass, folk, country og gospel, drivkraften, der igangsætte en succesrig musikalsk karriere tilbage i 1968. The McLain Family Band er nu internationalt anerkendt som et af de mest spontane, kreative og begejstrede bands, hvis spillestil kan karakteriseres som Americana og nutidig Appalachian bluegrass musik.
Gennem årene har bandet optrådt i alle 50 amerikanske stater og i 62 lande kloden rundt, som var resultatet af fjorten inter-nationale turneer, nogle af dem som musikalske ambassadører for det amerikanske udenrigsministerium.
Desuden har The McLain Family Bandspillet på så attraktive scener som Nashvilles Grand Ole Opry, Carnegie Hall, Kennedy Center for the Performing Arts og The Lincoln Center.  
The McLain Family Band har i alle årene bestået af forskellige kombinationer af familiemedlemmer.  Gæsterne til Rebildfesten kan glæde sig til en musikalsk oplevelse, når The Maclain Family Band går på scenen.