Rebildselskabet er den første dansk-amerikanske venskabsforening og har i dag bestået i mere end 100 år. Gennem vores arbejde ønsker vi at markere værdien af frihed, venskab og sammenhold mellem Danmark og USA.


Hvert år samles mange tusinde mennesker den 4. juli til fest i Rebild Bakker for at fejre USAs nationaldag. Rebildfesten er åben for alle, man behøver ikke være medlem for at deltage i Rebildfesten og alle aktiviteterne i dagene fra den 2. til 5. juli.

Bakkerne+-+nyt+perspektiv.jpg

Talerne fra den 4. juli 2019

Den 4. juli 2019 blev en historisk våd og blæsende omgang, men vejret stoppede os ikke. Det var med al sandsynlighed det værste vejr, Rebildfesten har oplevet igennem de 107 år, hvor 4. juli er fejret i Rebild Bakker. Vi fik dog gennemført alle talerne og dele af de musikalske indslag. After Party blev aflyst, da de fleste besøgende hellere ville hjem i varmen.


Chapter Nord holder hyggelig lørdag d. 28. september. Vil du med?

ChapterNords medlemmer inviteres hermed til en hyggelig dag med lækker æggekage på den historiske Hvidsten Kro og med guidet byvandring i skønne Mariager, hvor kaffen også nydes. Vi mødes på Hvidsten Kro kl. 11.30 til den berømte æggekage, hvorefter vi kører i kortege til Mariager, hvor vi skal høre om byen, som også bliver kaldt rosernes by. Vi slutter dagen af med kaffe og kage på Den Gamle Smedje i Mariager.

 


Tak til alle sponsorer & partnere!

Vi har en række sponsorer, som hvert år trofast støtter Rebildselskabets aktiviteter. Uden denne faste støtte var det ikke muligt at gennemføre Rebildfesten. Der er flere muligheder for at være sponsor og forskellige fordele at opnå.