I forbindelse med selskabets 100 års jubilæum i 2012
blev der udgivet en jubilæumsbog og en jubilæumsplakat.

100 års jubilæumsbog

"De drog ud med glemte ikke"
Forfatter Helge Qvistorff har skrevet en flot illustreret bog, som giver indblik i historien og overblik over 100 år med fest i Rebild Bakker.
Helge Qvistorff har fulgt aktiviteterne omkring Rebildselskabet gennem mere end en menneskealder. Han er selskabets historieskriver og en vigtig del af vores kollektive hukommelse, når det gælder Rebildselskabets udvikling og begivenhederne i Bakkerne. Helge er - ikke mindst i det nordjyske - et velkendt forfatternavn med over 100 TV-udsendelser og omkring 30 bøger gennem årene, især med afsæt i historiske, kulturelle og egnshistoriske emner.

Bogen er på 144 sider og kun tilgængelig på dansk. Engelsk er udsolgt.

Pris
Ved bestilling online 198,- kr. (plus fragt)


100 års jubilæumsplakat

Per Arnoldi har designet selskabets 100 års jubilæumsplakat
Hvert år siden 1912 har danskere og amerikanere samlet sig i Rebild Bakker for at markere og fejre venskabet mellem Danmark og USA. Rebildselskabet bedt Per Arnoldi om at designe plakaten, der skal markere det store jubilæum. Plakaten er netop blevet offentliggjort ved selskabets årsmøde i Chicago i april. 

Plakatkunst er kommunikation, som Arnoldi skriver i sin bog “...art is communication.”, og det har han dokumenteret gennem de mange opgaver, han har løst - for danske men især internationale organisationer, institutioner mv., heraf en del amerikanske.

Størrelse
Plakatens mål er 60 x 80 cm.

Pris

Plakat: 75,- kr. (plus fragt)

 


Bestilling af bog og plakat - faktura vedlægges forsendelsen